Gradska hronika

Nagradni konkurs Tigra AD

​Povodom 81. rođendana kompanija Tigar AD će i ove godine tokom decembra organizovani niz aktivnosti u kojima će darivati školarce kao i socijalno ugrožene grupe.

 

Za sve vrtiće i osnovne i srednje škole u Pirotu Tigar je organizovao nagradni konkurs sa temom Naš pirotski Tigar.

Ideja je da deca od bilo kog recikliranog materijala naprave skulpturu, kolaž na papiru…. u obliku čizmica, lopte, opanka… koristeći svoju kreativnost i maštu.

Dodela nagrada biće održana u poslednjoj nedelji decembra. Autori najuspelijih radova dobiće vredne nagrade iz proizvodnog asortimana Tigra, a u susret Novoj godini sva nagrađena deca dobiće i novogodišnje paketiće. Škole i vrtići koji učestvuju u konkursu, dobiće sportske rekvizite u cilju promocije zdravog načina života. 
I ove godine Kompanija Tigar posebnu pažnju posvetiće deci ugroženih socijalnih grupa i tokom decembra pokloniće čizme i paketiće korisnicima usluga dnevnog boravka „Sunce“ i deci porodica iz osetljivih društvenih grupa u Strelcu.
Koncept obeležavanja 81. godišnjice Tigra podrazumeva i tradicionalne prijeme za poslovodstvo, Samostalni sindikat Tigra i penzionere. U okviru Dana Tigra posebna priznanja biće uručena najboljim pojedincima za kvalitet rada kao i jubilarne nagrade zaposlenima za 10, 20 i 30 godina rada. 
Tradicionalno, Tigar na nivou kompanije organizuje i akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja će se održati 14. decembra u prostorijama fabrike obuće.
I pored teškoća sa kojima se Tigar susreće danas, kompanija će obeležiti svoj rođendan u skladu sa svojim mogućnostima.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker