Gradska hronika

Nagrade najuspešnijim učenicima

U Mlekarskoj školi sa domom učenika „Dr Obren Pejić“ upriličena je dodela diploma i svedočanstava maturantima ove škole. U prisustvu učenika, nastavnika i roditelja učenika nagrađeni su najuspešniji učenici Mlekarske škole, osvajači brojnih nagrada na takmičenjima i smotrama širom zemlje.

Okupljenima u amfiteatru Mlekarske škole najpre se obratio direktor Nenad Đorđević koji je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da sarađuje i bude deo odrastanja ovako kvalitetne generacije maturanata. Generacija koja je pored redovnih obaveza u školi bila izrazito aktivna i u vannastavnim aktivnostima. Još jedna generacija u nizu koja je ugradila deo sebe u Mlekarsku školu i koja će sa ponosom isticati ime Mlekarske škole. Direktor im je poželeo puno sreće u daljem školovanju, zapošljavanju i životu i rekao je da su vrata Mlekarske škole uvek otvorena za bivše učenike, jer kako kaže:“Mlekarska škola se ne završava. Ona se zauvek nosi u srcu.“
Nakon toga podeljene su i nagrade učeniku generacije, učenicima struke i učenicima koji su pokazali zavidne rezultate na svim poljima školovanja. Epitet učenika generacije ponela je Anđela Jovanović, učenica obrazovnog profila prehrambeni tehničar. Učenik struke obrazovnog profila prehrambeni tehničar je Maja Gošić. Učenik struke za obrazovni profil prerađivač mleka je Andrija Vasić, dok je učenica struke za obrazovni profil pekar Sandra Ilić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker