Kultura

Nagrada za mladu kreativnu Piroćanku

Među nagrađenima na trećem po redu velikom nacionalnom likovnom konkursu “Nacrtaj, oboji, osvoji!” nalazi se i učenica prvog razreda osnovne škole Vuk Karadžić iz Pirota – Ina Simonović. Konkurencija na ovom nagradnom konkursu kompanije Forma ideale bila je ogromna o čemu svedoči i čijenica da je na konkurs pristiglo preko 60.000 radova.

image

Konkurs je organizovan za prvake i predškolce koji su na maštovite načine predstavili svoju idealnu sobu. Na adresu Forma Ideale mališani velike kreativnosti poslali su preko 60.000 radova i pred žiri stavili komplikovani zadatak – izabrati najlepši crtež.

Konkurs je završen svečanom dodelom nagrada u novom salonu Forma Ideale na Bežanijskoj Kosi, 15. novembra 2014. godine u programu koji je vodio glumac i voditelj emisije “Kuća od srca” Žarko Lazić.

image

– Kad porastem biću veterinar jer puno volim životinje, to mi je i bila inspiracija kad sam nacrtala sobu punu nameštaja u obliku životinja – rekla nam je nagrađena Piroćanka – a po završetku dodele nagrada, idem u zoološki vrt, dodala je Ina, dobitnica druge nagrade – kompjuterskog stola Alfa.

Veliki nagradni fond obradovao je dobitnike. Nagrade su dečije sobe, kompjuter stolovi, lejzi begovi koji će krasiti sobe nagrađenih mališana.
P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker