Lokalna samouprava

Na tvrđavi na Kaleu i centru grada sniman spot za pesmu “Kele” kojim se darovite mlade Piroćanke predstavljaju na međunarodnom takmičenju Ritam Evrope

Mlade naše sugrađanke možete podržati slanjem SMS-a. Broj za slanje sms glasova je 1557. Glasa se slanjem PESMA (razmak) 9.

Mlade naše sugrađanke, izuzetno muzički nadarene Natalija, Lana i Jelisaveta predstavljaće svoj grad, ali i, shodno propozicijama takmičenja, Jermeniju, na predstojećem takmičenju Ritam Evrope. Danas je tim povodom u Pirotu, tačnije u srednjovekovnoj tvrđavi Momčilov grad i centru grada sniman i spot, a Nataliju, Lanu i Jelisavetu možete podržati slanjem SMS poruke i glasanjem za pesmu “Kele”, kojom se one predstavljaju na pomenutom takmičenju.

spot srbija u ritmu evrope pirot

Proglašenje pobednika biće obavljeno 6. septembra uživo na programu Prve srpske televizije, a glasanje će biti moguće sve do 6. septembra.

Natalija, Lana i Jelisaveta, devojčice  koj predstavljaju Pirot nastupaće pod rednim brojem 9. Broj za slanje sms glasova je 1557. Glasa se slanjem PESMA (razmak) 9.

 

 

fotografije Slađana Sokolović

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker