Korona virus

Na sajtu NBS link za pitanja privrede. Ministar Mali odgovara na pitanja putem Instagrama.

Narodna banka Srbije objavila je na svom sajtu posebnu sekciju na kojoj se nalaze sve mere i uputstva za privredu i građane iz nadležnosti Centralne banke, kao i link putem kojeg građani mogu da postave pitanja u vezi isplate penzija, moratorijuma na otplatu kredita…
– U ovom delu internet prezentacije dajemo pregled mera i aktivnosti Narodne banke Srbije sa ciljem podrške građanima i ekonomiji u uslovima pandemije korona virusa – navodi se na sajtu NBS.
Na listi se nalaze mere monetarne politike, objašnjenja u vezi moratorijuma, odnosno zastoja u otplati obaveza, instrukcije i preporuke NBS, link putem kojeg je moguće postaviti pitanja, analize svetskog finansijskog tržišta…

Ministar finansija Siniša Mali sutra odgovara na pitanja građana putem Instagrama

Ministar finansija Siniša Mali odgovaraće sutra, 15. aprila, na pitanja građana i privrednika, putem svog Instagram profila.

Naime, svi građani svoja pitanja i nedoumice u vezi sa uvedenim državnim merama za pomoć privredi, mogu poslati direktnom porukom na nalog mali_sinisa na Instagramu, a odgovore će dobiti sutra u periodu od 8, do 10 sati ujutru.

– Dragi građani i privrednici, sva pitanja u vezi sa Programom ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom virusa #Covid19 možete da šaljete putem direktne poruke na ovaj instagram profil, a sutra od 08.00h ujutru vam odgovaram – naveo je ministar Mali.
Podsetimo, Vlada Srbije je na sednici održanoj u petak, 10. aprila, usvojila tri uredbe kojima se precizira pravni okvir ko će moći da koristi državnu pomoć iz paketa ekonomskih mera vrednog 608,3 milijarde dinara, odnosno 5,1 mlrd EUR.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker