Kultura

Na Rok maratonu nastupile mlade nade pirotske rok muzike

Na Rok maratonu koji je večeras održan u Omladinskom kulturnom centru u Pirotu pre brojnom publikom nastupili su bendovi “New level”, “”Bad trip” i “Sour smile”._DSC1103

Koncert je organizovalo Udruženje građana “Osveženje” u okviru projekta “Mladi u prvom planu” koga finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Po rečima Marka Zubića iz “Osveženja” ovo je samo prvi u nizu koncerata u OKC-u koji na ovaj način proslavlja godinu dana od otvaranja.

-Pozvali smo sve mlade bendove u Pirotu i pružili šansu da se na ovaj način afirmišu. Nakon ovog koncerta u OKC-u već u četvrtak 26. septembra nastupiće bugarski bend “Cold in december” iz Pernika. Oni će u Pirotu nastupiti u okviru svoje evropske turneje a predgrupa će im biti pirotska grupa “Burning leaf”. Već narednog dana, u petak 27. septembra  nastupiće bend “Two cow garage” iz Ohaja. Očekuje se odličan koncert benda koji kombinuje alternativni i garažni rok sa kantri muzikom-kaže Zubić za Pirotske vesti.

tekst i fotografije Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Vidim da ovaj portal radi potpuno drukčije i neuporedivo bolje od ostalih nazovi portala u pirotu pa vam predlažem da napravite intervju sa pedrom-pirotskom rok legendom. To niko nije uradio još uvek a mislim da je čovek zaslužio. Mladim pirotskim rokerima želim puno sreće.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker