Ostale vesti

Na lokalu podržali Vasića, na republičkim Vučića

Grupa građana „Pirotski naprednjaci“ na predstojećim lokalnim izborima podržaće listu Koalicija za Pirot-Vladan Vasić, a na republičkim će pozvati Piroćance da glasaju za Aleksandra Vučića i SNS, stranku kojoj pripadaju svi članovi Grupe građana „Pirotski naprednjaci“, izjavio je danas na konferenciji za novinare dr Milan Stojanović, zastupnik ove GG.

milan stojanovic

-Zarad istine, moram da podsetim  da je GG Pirotski naprednjaci nastala 2012. godine, kada je na inicijativu predsednika Okružnog odbora SNS-a gospodina Radmila Kostića raspušten Opštinski odbor SNS-a koji je po svim rezultatima i anketama pokazivao izuzetan potencijal i predstavljao ozbiljnu političku snagu Pirota. Nažalost, zarad lične promocije i koristi, što će se u narednom periodu i potvrditi, on je žrtvovao mogućnost da se na izborima pobedi i sa njemu bliskim ljudima, od kojih mnogi i nisu bili članovi SNS-a, a koje je on kontrolisao, sastavio je listu odbornika koja je 2012. godine izgubila na lokalnim izborima. Raspušteni odbor SNS-a je ostao na okupu i kao GG Pirotski naprednjaci je u rekordnom roku uspeo da obezbedi podršku građana Pirota i nakon prolaska cenzusa uzeo učešće u lokalnoj vlasti. Na inicijativu naših predstavnika unapredjena je socijalna i dečja zaštita, omogućeno penzionerima da imaju besplatan prevoz, unapređena organizacija sportskog angažovanja omladine-kazao je dr Stojanović.

pirotski naprednjaci

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Te 2012.godine o kojoj Dr prica, pirotski naprednjaci su se hvalili da su jedina prava opozicija Vasicu.Sada su na njegovoj listi,a mislima su u sns-u.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker