Kultura

“Mortal kombat” u OKC-u

U subotu 27. decembra u prostorijama Omladinskog kulturnog centra biće održan koncert beogradskog metal-pank benda “Mortal kombat”.

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za nepunih pet godina postojanja objavili su dva studijska albuma, i jedan uživo album sa koncerta iz bašte SKC-a, održanog u maju 2013. Koncert je obeležila neverovatna atmosfera koju je napravilo preko 1000 posetilaca, a sve to je profesionalno zabeleženo i objavljeno kao DVD izdanje, koje možete pogledati na oficijalnoj YouTube prezentaciji benda. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj drugi album od 13 baksuznih pesama „Runda 2, udri!” koji je besplatno dostupan za download na oficijalnoj internet prezentaciji benda (www.mortalkombatbend.com). Pesme po kojima se bend Mortal Kombat prepoznaje jesu: Nemoj biti emo, Evrovizija, Post’o sam metalac i Teški metal.

Cena ulaznica biće 200 dinara, prodavaće se isključivo pre početka koncerta.  Organizatori koncerta su Udruženje Osveženje i OKC, a pokr

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker