Kultura

Mladi rok bendovi priredili dobru rok svirku

Koncert mladih rok grupa pod nazivom “Plastika za muziku” održan je sinoć u dvorištu Omladinske zadruge. Publika je oduševljeno pozdravljala bendove i nagrađivala ih aplauzima posle svake dobro odsvirane pesme. Pored bendova iz Pirota nastupili su i gosti iz Beograda.

IMG_20160812_202606

Electro string, Unlimited, Salto Mortale, Burning Leaf, Amok – mladi bendovi iz Pirota i Ledge iz Beograda bili su zaduženi za dobru višesatnu rok svirku.

– Posle četvorogodišnje pauze, drugi put organizujemo ovakav koncert i imamo želju da ovi koncerti postanu tradicija i prerastu u festival – kaže Marko Filipović, jedan od organizatora koncerta.

Organizatori su saglasni u oceni da su ovakvi koncerti veoma značajni za afirmaciju mladih bendova i da bi trebalo da budu češće organizovani u našem gradu.

Koncert organizuje Omladinska zadruga uz podršku Narodnog pozorišta Pirot i Doma kulture, u sklopu programa Pirotskog kulturno-sportskog leta.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Organizacija koncerta na 30 metara od bloka stmbenih zgrada uz maltretiranje enormnoklm bukom stanara od 16 do 1 posle ponoci je katastrofalno neprimetena i neodgovorna za vise stotina stanara ovog grada. Ocigledno je navedenim organizatorima nedostajalo zdravog razuma kod izbora lokacije za odrzavanje koncerta i nakon kojeg da ne “caste” gradjane prizorima izbacivanja zeludcanih sadrzaja, vriskom,galamom i valjanjem po obliznjim parkovima. Tradiciju odrzavanja ovakvih koncerata neka nastave ispod svojim prozora.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker