Sport

I mladi “Beli” počeli sa pripremama – predstoji bitka za opstanak

Danas su mladi beli započeli sa pripremama za prolećni deo prvenstva kvalitetne Omladinske lige Srbije. Prvom treningu prisustvovala su 22 igrača koji su radili pod budnim okom trenera Bate Mitrovića i Slobodana Đoševa, dok je sa golmanima radio trener Ivan Džunić.

Po rečima trenera Mitrovića aerobni deo priprema omladinci i kadeti belih odradiće zajedno, a sa prelaskom na specifični deo rada doći će do njihovog razdvajanja.

Bez obzira na mali broj osvojenih bodova i nezavidan položaj na tabeli, mladi beli ne žele da odustanu od borbe za što bolji plasman u prolećnjem delu prvenstva. U narednim danima trener Mitrović očekuje da uprava kluba obezbedi dolazak nekoliko mladih igrača iz okoline, kako bi beli mogli uspešnije da se nose sa ostalim ekipama iz ovog veoma kvalitetnog takmičenja.

Nama ostaje da im poželimo dobar rad i dobre rezultate i da iz tog zajedničkog rada dobijemo još nekog kvalitetnog mladog igrača koji će zaigrati za prvi tim belih, kao što je to bio slučaj sa mladim Kamenović Miodragom, koji je kao kadet debitovao za prvi tim belih.

 

 

fotografije Martin Nešić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker