Gradska hronika

Meštani Kozaračke ulice zabrinuti za bezbednost mališana

Meštani Kozaračke ulice zabrinuti su za bezbednost mališana u ovom delu grada u kome se, kako kažu, često vozi izuzetno brzo. Meštani će uskoro uputiti molbu, preko svoje Mesne zajednice, da se u ovoj ulici postave ležeći policajci, kako bi se na taj način obuzdali nesavesni vozači i povećala bezbednost najmlađih.

– Mnogo male dece ima, idu, dolaze iz škole, veliko je naselje a ima puno ljudi koji se za volanom ponašaju poput manijaka i ogromnom brzinom prolaze kroz Kozaračku ulicu. I mene, ali i mnoge komšije je strah za bezbednost mališana-kaže jedan od meštana ovog dela grada Marko Mikov u svom pismu Pirotskim vestima i dodaje da je možda jedino dobro i trajno rešenje postavljanje ležećih policajaca.

15204195_1468632239817570_382722611_o

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Problem sa Kozarackom je u tome sto svi pesaci, mala deca, zene sa kolicima moraju da idu po kolovozu zato sto nema trotoara. Kada naprave kruzne tokove, ova ulica ce biti veoma prometna i veoma nebezbedna. Zato apel za saobracajne strucnjake, isplanirajte i uradite trotoare u Kozarackoj sto pre.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker