Gradska hronika

Marketing na naš način: Kad vepar ripa!?

Izlozi, bandere, zidovi, stabla, ali i automobili , tačnije stakla na njima,  omiljeni su  “mediji”mnogih naših sudrađana.  Zainteresovani mogu pročitati najraznovrsnije oglase i obaveštenja “marketinga” koji izaziva smeh i nedoumicu, a  poruke i “pisanija” ove vrste  marketinga, više govore o autoru nego o “predmetu oglašavanja”.

oglasi razni

Tako je, na primer, do nedavno jedan naš sugrađanin obaveštavao zainteresovane  “da ima vepra za plodnos i da je  jedno ripanje 1000 dinara!”.

U tijabrskom delu grada, jedan ugostitelj “prodaje pile, a može i pola”, dok vlasnik jedne obližnje radnje poručuje “Da su potrebni trgovci za u radnji!”.

oglas1

Ovih dana, iznad jednog prolaza u centru grada osvanulo je i obaveštenje , kojim  autor obaveštava prolaznike ,”da se zbog nehigijene, a radi higijene, ova vrata zaključavaju posle službenog radnog vremena!”

ulice pune oglasa

Jedan prodavac lubenica je, kraj gomile svog  bostana istakao kartonsku reklamu”slatka kao med, ladna kao led”, i time poručio da je majstor za reklame. Kreativnim oglasima i obaveštenjima nikad kraja.

P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker