Gradska hronika

Magistrala:poginulo dvoje Turaka

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu ka Beloj Palanci, tačnije kod sela Crnoklište,oko  8,30 časova, poginuli su turski državljani Kabakli Hikmet Salih (63) i njegova saputnica u “golfu” Inan Ferda(48).

saobracajka

Nesreća se dogodila kada je nihov automobil, koji se kretao ka Nišu, iz, za sada neutvrdjenih razloga, izašao iz kolone i direktno se sudario sa kamionom niških tablica koji je dolazio iz pravca Niša.

Usled povreda zadobijenih tom prilikom Salih i Ferda, koja je najverovatnije spavala na zadnjem sedištu, su izdahnuli na licu mesta, dok je vozač pomenutog kamiona Nebojša Jovanović zadobio lake povrede.

saobracajka1

Zamenik osnovnog tužioca Dejan Ristić koji je obavio uviđaj kaže da je istraga u toku, ali je činjenica da se sudar desio u  traci kojom se kretalo teretno vozilo, što znači da je “golf” najverovatnije otpočeo preticanje i tom prilikom izazvao nesreću.

saobracajka 2

Vozač kamiona Nebojša Jovanović rekao nam je da  je turski automobil odjednom  izašao iz kolone i da je sudar bio neminovan. Jedan “pikap” beogradskih tablica, koji se kretao iza Jovanovićevog kamiona,  završio je u obližnjoj njivi kako bi izbegao sudar, a njegov vozač je nepovredjen.

P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker