Znanjem do posla: Počeo novi krug obuka za CNC operatere i zavarivače

Podelite

Udruženje građana Osvećenje i Zip centar počinju sa novim krugom obuka na radnom mestu za CNC operatere i zavarivače. Svi zainteresovani mogu se informisati u Job info centru u Pirotu, u Bogojavljanskoj ulici broj 3, svakog radnog dana od 8 do 14 sati. 

Do sada je kroz ovakve obuke za navedena i druga zanimanja za kojima postoji tražnja na tržištu radne snage u našoj zemlji uspešno prošao veliki broj kandidata, a mnogi su i našli posao u kompanijama gde su bili na obuci.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1