Završeno asfaltiranje mosta u Gradašnici

Podelite

Danas su u Gradašnici završeni radovi na asfaltiranju mosta. Radove su obišli Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika, Slaviša Svilarov, direktor gradskog preduzeća za uređenje, i Dejan Ranđelović, gradski većnik. 

Grad Pirot je još prošle godine identifikovao problem u selu Gradašnica i u svoje planove uključio izradu projektne dokumentacije za uređenje kružnog puta u selu.

Iz MZ zadovoljni su pomenutim aktivnostima i nadaju se da će saradnja biti još bolja u narednom periodu.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1