Vodovod počinje izgradnju fabrike vode, odbornici Skupštine doneli važne odluke

Podelite

Na današnjoj sednici Gradske skupštine odbornici su ogromnom većinom doneli odluku kojom se stvaraju uslovi za izgradnju fabrike vode, što predstavlja narednu veliku investiciju pirotskog Vodovoda i kanalizacije koja se u potpunosti uklapa u koncept i nameru lokalnih vlasti da Pirot bude “zeleni grad”.

Kako je novinarima kazao predsednik Skupštine grada Milan Popović, odbornici su danas na sednici doneli važne odluke.

-U prvoj tački odbornici su usvojili ostavku jednog od odbornika pa je mandat dodeljen shodno Zakonu sledećem kandidatu na listi stranke, reč je o SNS. Vodovod je pristupio izgradnji Farbike vode, o čemu su se takođe potvrdno izjasnili odbornici jer je bila neophodna saglasnost zbog regulisanja zemljišta i imovinsko-pravnih odnosa. Takođe, donete su važne odluke koje omogućuju realizaciji i apliciranje za nove pozive iz Prekogranične saradnje-kazao je predsednik Popović.

Odbornicima je na današnjoj sednici prezentovan i novi informacioni sistem koji će omogućiti da se preko jedinstvenog portala omogući uvid javnosti u javne finansije i to preko Javnog budžetskog portala.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1