Vasić: Veoma važne posete predsednika Vučića ovom delu Srbije

Podelite

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče u Nišu, sa predsednicima opština i načelnicima Pčinjskog, Jablaničkog, Topličkog, Pirotskog i Nišavskog okruga. Sastanku su prisustvovali i načelnica okruga Dragana Tončić i gradonačelnik Pirota  mr Vladan Vasić.

Gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić nakon sastanka sa predsednikom Vučićem rekao je da su ovakve posete veoma važne za ovaj deo Srbije, koji je mahom nerazvijen.

-Dolaskom u Niš i na jug Srbije, predsednik Vučić ukazuje veliku pažnju na ovaj deo zemlje, i jako je važno da ovi krajevi koji su mahom nerazvijeni imaju podršku države. Na sastanku je pomenut Pirot kao grad dobre prakse, što se tiče budžeta i fiskalne politike. Pažnja je bila fokusirana više na one opštine koje su u problemima, u pogledu budžeta, dugova i nerazvijenosti. Dogovor je da svako od predsednika opština i gradonačelnika pošalje pismo sa predlozima šta bi država mogla da pomogne u narednom periodu, a da se onda sa svakim bileteralno razgovara. To ćemo i mi učiniti. Istaći ćemo dobre stvari, ali i probleme koje imamo, kao što je Tigar a.d., gde je državna pomoć neophodna, kao što su lokalni i regionalni putevi koji su degradirani prilikom izgradnje Koridora, i još jednom ću tražiti da se vojska vrati u Pirot- rekao je gradonačelnik Vasić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1