Vasić: U kompletnu rekonstrukciju zgrade Gimnazije biće uloženo preko milion evra

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je na svečanosti u Gimnaziji, na kojoj je otvoren novoopremljeni kabinet za ruski jezik, kazao da će zahvaljujući odličnoj saradnji Grada sa Kancelarijom za javna ulaganja Republike Srbije, ove godine početi potpuna rekonstrukcija zgrade Gimnazije vredna preko 130 miliona dinara. Grad Pirot finansirao je izradu projektne dokumentacije a očekuje se da, nakon tenderske procedure, radovi počnu već tokom letnjeg raspusta. 

-Gimnazija je ponos našeg grada. Ja želim da se zahvalim kompaniji NIS na vrednoj donaciji koja će nesumnjivo značiti učenicima Gimnazije i profesorima. Želimo što je moguće viša veza sa inostranstvom, interdisciplinarnih i multidisciplinarnih sadržaja. Kada je reč o rekonstrukciji, radiće se kompletna rekonstrukcija fasade, zamena stolarije, uređenje unutrašnjosti, urediće se i Sokolana kao i prostorije gde se izvodi nastava likovne kulture. Nadamo se da će Kancelarija za javna ulaganja odobriti i nastavak, odnosno drugi deo projekta koji podrazumeva uređenje dvorišta i izgradnju biblioteke-kazao je gradonačelnik Vasić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1