Vasić na prijemu povodom Dana nezavisnosti SAD. Ambasador Skat: Pirot je moj omiljeni mali grad u Srbiji

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa pomoćnicom gradonačelnika Milicom Golubović prisustvovao je tradicionalnom obeležavanju 4. jula – Dana nezavisnosti SAD-a. Velelepna svečanost organizovana je u ambasadi SAD-a u Beogradu, a po rečima gradonačelnika Vasića, ovom događaju prisustvovao je kompletni državni vrh naše zemlje, brojni ambasadori stranih zemalja u Beogradu, svi značajni privrednici, pa je ovo odlična prilika da se uspostave kontakti sa brojnim zvaničnicima i privrednicima. 

-Reč je o zaista izuzetno važnom događaju kome je prisustvovalo preko 2.000 zvanica uz kompletan naš državni vrh. U razgovoru sa ambasadorom SAD-a Kajlom Skatom, ambasador je kazao da mu je Pirot omiljeni mali grad u Srbiji-kazao je Vasić Pirotskim vestima.

Povezani tekst:

Pirot postao središte diplomatskih aktivnosti – grad o kome se priča u diplomatskim krugovima

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1