Usvojeni planovi i programi javnih preduzeća – ambiciozni planovi za 2019. godinu, u planu brojne investicije

Podelite

Odbornici Gradske skupštine danas su na poslednjoj sednici u ovoj godini usvojili planove i programe svih javnih preduzeća. Za razliku od drugih gradova gde je ogroman broj javnih preduzeća u blokadi, u ogromnim dugovanjima, javna preduzeća u Pirotu godinama unazad posluju pozitivno, realizuju se veoma značajne investicije, a planovi javnih preduzeća za narednu godinu posebno su ambiciozni. Vodovod i kanalizacija bi trebalo u narednoj godini da krene u realizaciju strateški važnog projekta izgradnje Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, Gradska toplana uvodi “zelene” energente, komprimovani tečni gas i biomasu, a značajne investicije čekaju i Komunalac, Javno preduzeće za planiranje, kao i Regionalnu deponiju koja će u narednoj godini graditi između ostalog i postrojenje za sekundarnu separaciju, ali i mnoge druge važne projekte. 

Pogledajte šta su o godini na izmaku, ali i planovima za 2019. kazali direktori svih javnih preduzeća.

Evo šta o radu javnih preduzeća kaže i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić.

Podelite

1 Komentar

  1. Pingback: INTERVJU: Vladan Vasić - Godina za nama, godina jubileja i investicija u budućnost | Pirot vesti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1