Uređenje fasade zgrada u ulici Vojvode Stepe pri kraju, od proleća radovi i u Knjaza Miloša kao i poziv za ostale stambene zajednice

Podelite

Rekonstrukcija fasade zgrada u ulici Vojvode Stepe, iz gradske pošte, uveliko se privodi kraju. Osim što će ove zgrade u strogom centru grada biti neuporedivo lepše, biće i mnogo energetski efikasnije. Novac za ovaj posao obezbeđen je iz Fonda energetske efikasnosti Grada Pirota. Nakon radova u ulici Vojvode Stepe, koji će biti završeni ubrzo, radiće se na rekonstrukciji fasada u ulici Knjaza Miloša.

Reč je o fasadama koje su u veoma lošem stanju pa je i stepen energetske efikasnosti veoma nizak. Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, koji je nedavno obišao radove u ulici Vojvode Stepe sa šefom kabineta Aleksandrom Ćirićem, pozvao je stambene zajednice da pripreme dokumentaciju i konkurišu naredne godine kako bi značajno unapredili energetsku efikasnost svojih zgrada i unapredili uslove življenja u svojim stambenim zajednicama. Naredne godine će iz Fonda za energetsku efikasnost Grada, po Vasićem rečima, biti izdvojeno najmanje 15 miliona dinara za ove namene. 

Počelo uređenje fasada na zgradama u centru grada

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1