U petak se usvaja Budžet za 2019.godinu

Podelite

Odbornici gradske Skupštine u petak, 14. decembra, imaće sednicu Skupštine grada Pirota. Ključna tačka biće donošenje Odluke o Budžetu grada Pirota za 2019. godinu. Druga tačka dnevnog reda je donošenje rešenja o formiranju Komisije za izradu predloga Statuta grada zbog usaglašavanja sa Zakonom o izmenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi.

Sednica Gradskog veća prethodi Skupštini i  zakazana je za sredu 12. decembra.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1