Svetski dan snega obeležen na Gradskom skijalištu – Pirot ponovo postao grad skijanja

Podelite

Sportski centar Pirot u saradnji sa Ski klubom Midžor iz Pirota i Ski-servisa O2 organizovao je tradicionalno obeležavanje Svetskog dana snega na Gradskom skijalištu na Planinarskom domu nedaleko od Pirota. 

Interesovanje najmlađih za učešće u ovoj manifestaciji bilo je veliko pa je Sportski centar obezbedio besplatnu vožnju autobusom od grada do skijališta i nazad, kao i besplatne instruktore, dok su prisutni mogli besplatno i da servisiraju svoje skije, kazao je Pirotskim vestima Filip Filipović iz Sportskog centra Pirot.

Po njegovim rečima sve veći broj naših sugrađana, posebno onih najmlađih, uči se da skija a i stari i iskusni skijaši sve radije se vraćaju na Planinarski dom pa se može reći da je Pirot ponovo postao grad skijanja.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1