Štefanek posetio Pirot

Podelite

Sportski savez Srbije i u 2019. godini nastavlja sa praksom obilaska teritorijalnih saveza. Predsednik Sportskog saveza Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković žele lično da se uvere kakvo je stanje na terenu i budu u toku sa dešavanjima u gradovima i opštinama Srbije. Prva stanica, ne bez razloga,  bila je Pirot.

Predsednik Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i savetnik Siniša Radanović održali su sastanak sa gradonačenikom Pirota Vladanom Vasićem. Grad Pirot će u 2019. godine izraditi neophodnu projektnu dokumentaciju za otvoreni bazen, koji će biti izgrađen odmah pored već postojećeg zatvorenog bazena i činiće jedinstveni kompleks. Najavljeno je da pažnja biti usmerena i na školski sport – škola „Mladost“ dobiće fiskulturnu salu, a dve osnovne škole su već rekonstruisane, dok je rekontrukcija Gimnazija u planu za ovu godinu. Građani Pirota će nakon realizacije projekta, moći da voze bicikl novim stazama, što u svrhe rekreacije, a samim tim i pomoći očuvanje životne sredine. Nakon razgovora obe strane su zaključile da je veoma bitno održavati dobru komunikaciju lokalne samouprave sa spotskim institucijama, pa će i sport na lokalu dobiti neophodnu pažnju.
Grad Pirot godinama unazad izdvaja velika finansijska sredstva za funkcionisanje kubova, ali i za izgradnju i obnovu sportske infrastrukture.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1