Slobodna zona Pirot – Mesto ozbiljnog uspeha

Podelite

Intervju sa izvršnim direktorom Slobodne zone Pirot, dr Draganom Kostićem, objavljen je u Ilustrovanoj politici broj 3080 od 6. februara 2018. godine.

zona prvi maj

foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

U opširnom intervjuu, koji je objavljen na šest strana, Slobodna zona je okarakterisana kao „mesto ozbiljnog uspeha“ i nezaobilazni faktor privrednog razvoja pirotskog kraja.

Kompletan članak možete pronaći OVDE

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1