Sajam pirotske peglane kobasice: Počelo prijavljivanje učesnika

Podelite

Prijave učesnika/izlagača za učešće na 7. Sajmu pirotske peglane kobasice 2019. godine, otvorene su od danas, 21. novembra do 15. decembra 2018. godine. Izlagači pirotske peglane kobasice prijave mogu popuniti u prostorijama Turističke organizacije Pirot, u pomenutom terminu, svakog dana od 08.00 do 16.00 časova.

Prijava registrovanih izlagača vina, sireva i kačkavalja, kao i prijava za izlagače suvenira počeće od 03. decembra 2018. godine, u prostorijama Turističke organizacije Pirot.

SAJAM PIROTSKE PEGLANE KOBASICE održaće se 26. i 27. januara 2019. godine, u Pirotu, sportska hala KEJ.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1