Renovira se mini-pič teren kod Tehničke škole

Podelite

Nakon deset godina od izgradnje prvog mini-pič terena u gradu, kod Tehničke škole, zbog dotrajalosti podloge neophodno je bilo uređenje ovog veoma popularnog igrališta. Rok trajanja podloge je inače osam godina, a s obzirom da je prošlo deset godina, menjanje podloge i drugi radovi na uređenju su bili neophodni. 

Kako je novinarima kazao Filip Filipović iz Sportskog centra Pirot, vrednost radova je oko 2.1 milion dinara.

-Mi smo iz svojih sredstava izdvojili određeni novac, vrednost radova je oko 2.1 miliona dinara a posao je na tenderu dobila firma “Hettrik” iz Beograda. Oni su već skinuli stari sloj veštačke trave, pa ćemo narednih dana imati novi sloj kvalitetne trave kako bi deca mogla ponovo da koriste i uživaju u igri. Nama je u planu sređivanje još nekoliko terena poput trim staze na Keju gde treba da se uredi staza, zamene dotrajale i polomljene igračke, zatim teren kod Dečjeg dispanzera gde smo već pokrenuli proceduru i nadamo se da će u narednih mesec da na i to biti urađeno-kazao je Filipović.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1