Predavanje za stočare i poljoprivredna gazdinstva koja planiraju da se bave preradom mleka i mesa

Podelite

Fond za razvoj poljoprivrede Gradske uprave Pirot u saradnji sa Udruženjem stočara i Poljoprivrednom savetodavnom stručnom službom organizuje predavanje za stočare i poljoprivredna gazdinstva koja nameravaju da se registruju za preradu mleka i mesa.

Teme su: organsko stočarstvo, tumačenje novih pravilnika o preradi mleka i mesa na gazdinstvima i predstavljanje prvog IPARD konkursa za nabavku traktora i poljoprivredne mehanizacije.
Predavanje će biti održano u ponedeljak 29.januara u 17 sati u čitaonici Gradske biblioteke. Ulaz je slobodan.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1