Poznata imena i rang lista kandidata za direktore javnih preduzeća

Komisija za imenovanja direktora javnih preduzeća za koja je raspisan konkurs završila je sa radom i nakon bodovanja usmenog testa i bodovanja njihovih programa rada preduzeća za period od 4 godine napravljene su rang liste po broju osvojenih bodova.

odbornici na sednici

Kako je danas Pirotskim vestima izjavio načelnik Opštinske uprave Dejan Živković, u JP Gradska toplana kandidat za direktora biće dosadašnji direktor Radovan Nikolić, koji je ujedno i jedini prijavljeni kandidat na konkursu.

-Kandidati za direktora u Direkciji za izgradnju opštine Pirot, gledano po rang listi i broju osvojenih bodova su Branislav Kostić, diplomirani inženjer građevinarstva i Andrija Mančić diplomirani arhitekta. Za “Vodovod i kanalizaciju” kandidati su Zoran Nikolić, diplomirani ekonomista, Slobodan Mitić, inženjer građevinarstva i Slađana Mančić diplomirani ekonomista. Kandidati za direktora u JP “Komunalac” su Boban Tolić, diplomirani tehnolog, Nadežda Avžner, inženjer hortikulture i Borivoje Tričković diplomirani ekonomista iz Pirota. Komisija će zapisnik o izbornom postupku sa rang-listama predati shodno zakonu Opštinskoj upravi koja će spremiti predlog Skupštini opštine za imenovanje direktora ovih četiri preduzeća. Konačnu reč daće odbornici SO Pirot na prvoj narednoj sednici-kazao je Živković.

Sednica na kojoj će odbornici odlučivati o budućim direktorima ovih preduzeća biće održana 4. oktobra.

_DSC0763

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

 


3 Komentara

 1. pazljivi posmatrac

  19.09.2013. at 14:28

  Mislim da je javnosti odavno poznato i ko ce na kom mestu zavrsiti. Ovo se pise tek da ima nekih vesti, da ne budu hit nedelje ubijene koze…….

  • Pažljivi posmatrač

   23.09.2013. at 16:43

   Prethodni komentator se javio koristeći moj pseudonim što nije pošteno. Mislim da sam kao pravi “Pažljivi posmatrač” postao prepoznatljiv tako da čitaoce dovodi u zabludu.

   Dovoljno je videti da je ovaj prethodni Posmatrač možda pažljiv, ali ne koristi dijakritičke znake u srpskoj verziji latinice i svoje tajno ime ne počinje velikim slovom.

 2. Deki

  23.09.2013. at 17:26

  Pravi Pazljivi posmatracu, ne brinite zbog toga sto neki ljudi koriste Vas pseudonim. Uvek cemo prepoznati laznog, ne samo po nepoznavanju gramatike i pravopisa, vec i po onome sto pise.
  Citam Vase komentare i dopada mi se nacin na koji posmatrate nasu stvarnost. Sve najbolje.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar