Pomoć ugroženima na Staroj planini

Podelite

Pripadnici Štaba za vanredne situacije grada Pirota i članovi Radio-kluba Pirot danas su obišli udaljena staroplaninska sela Gornjeg Visoka kako bi se na terenu uverili o problemima sa kojima se suočavaju meštani zabačenih sela, s obzirom na padavine snega. Najugroženijim, starim i nemoćnim meštanima sela odneti su i paketi sa hranom. Takav je slučaj sa baka Stevankom iz sela Slavinja, koja živi sama u kući u neljudskim uslovima. Njoj je odnet paket sa hranom. Kako je Pirotskim vestima kazao Sreten Savov, iz opštinskog Štaba za vanredne situacije, već u utorak, sela na Staroj planini obići će i aktivisti Crvenog krsta Pirot kako bi najugroženijima podelili pomoć u vidu hrane i drugih potrepština. 

fotografije Radio klub Pirot

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1