Lokalna samouprava

Plivački savez Srbije:Pirot bio odličan domaćin

Plivački savez Srbije, nakon održanog Zimskog pojedinačnog i ekipnog prvenstva Srbije za kadete i pionire u Zatvorenom bazenu u Pirotu, javno se, putem svog zvaničnog sajta, zahvalio Pirotu, gradonačelniku Vladanu Vasiću, Sportskom centru Pirot i njegovim radnicima na podršci i odličnoj organizaciji ovog veoma važnog nacionalnog takmičenja.

državno prvenstvo u plivanju u pirotu_6

-Podjednako nas raduju i ohrabruju i ostvareni rezultati i pozitivna atmosfera. Posebno zahvaljujemo gradonačelniku Pirota, gospodinu Vladanu Vasiću, njegovim saradnicima i zaposlenima sportskog centra na podršci koju su pružili mladim plivačima, našem Savezu, ali i potencijalima svog regiona za razvoj našeg zdravog bazičnog sporta.
Uvereni smo da zajedničkim naporima i zalaganjima uz podršku lokalnih zajednica cela Srbija može i mora postati plivačka i da ćemo popularizacijom i omasovljenjem našeg sporta svi dobiti i zdraviju naciju i šampione za ponos.
Hvala gradu Pirotu i hvala svima koji su svojim učešćem podržali plivanje kao nacionalni sport koji zaslužuje svoje mesto u svim sredinama-navodi se na zvaničnom sajtu Plivačkog saveza Srbije.

državno prvenstvo u plivanju u pirotu_3

Na prvenstvu Srbije u plivanju u kategorijama juniora i kadeta učestvovalo je, po rečima predsednika PSS-a Borisa Drobca, više od 400 mladih plivačkih nada Srbije iz 34 kluba.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de