Pirotski mališani iz Predškolske ustanove i školarci učili o bezbednosti u saobraćaju

Podelite

U okviru saradnje Grada Pirota, Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Policijske uprave u Pirotu ovih dana se održavaju brojna predavanja u pirotskim školama na kojima budućim maturantima o značaju bezbednosti u saobraćaju govore inspektori Policijske uprave u Pirotu. Danas je prvo takvo predavanje održano u Gimnaziji gde je o bezbednosnim aspektima proslave maturskih večeri govorio inspektor PU Pirot Marjan Savić. 

U Domu kulture, za one najmlađe, održane su predstave “Pažljivkova pravila saobraćaja” na kojima je mališanima iz Predškolske ustanove i osnovnih škola na njima razumljiv i popularan način prezentovana osnovna pravila bezbednog učešća u saobraćaju.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1