Park kod Železničke stanice biće potpuno preuređen – postaje pravi biser Tijabare

Podelite

Jedan od najvećih parkova u gradu, u tijabarskom delu grada kod Železničke stanice biće potpuno preuređen i postaće prava zelena oaza nedaleko od Industrijske zone. Kako je Pirotskim vestima kazao direktor JP Komunalac Boban Tolić, ekipe Komunalca su počele sa uređenjem parka koji će, kada posao bude završen, biti prava zelena oaza ovog dela grada.

-Uradićemo plato, popločati staze, postaviti nove klupe i mobilijar, urediti drveće kako bi ovaj park bio zaista reprezentativan. Naše ekipe su već krenule sa poslom, ali smo privremeno stali jer trenutno radimo i na uređenju Keja sa tijabarske strane nizvodno od Golemog mosta. Već od ponedeljka nastavićemo sa uređenjem parka-kazao je Tolić Pirotskim vestima.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1