Novogodišnji prijem za novinare

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je po tradiciji, organizovao prijem za sve novinare u Pirotu, sa lokalnih i nacionalnih medija. Vasić je tom prilikom iskazao zahvalnost na praćenju svih događaja tokom godine koji prate rad lokalne samouprave, na objektivnom informisanju i trudu da čitava Srbije vidi šta se dešava u našem gradu.

-Mislim da bez objektivne, kritičke informisanosti,nema ni napretka u ovim poslovima koje mi radimo. Želim Vam srećnu Novu godinu i božićne praznike, a znam da će neki raditi i tokom novogodišnje noći. Želim i da vam se poveća standard jer mi se čini da su mediji najugroženiji kada je reč o standardu-kazao je gradonačelnik i dodao da će Grad Pirot nastaviti da podržava medijske projekte pirotskih medija.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1