Imena novih direktora javnih preduzeća biće poznata u petak

Podelite

Na sednici Skupštine opštine Pirot koja je zakazana za petak 4. oktobra u 9 sati odbornici će izabrati nove direktore javnih preduzeća za koje je raspisan konkurs i sprovedena odgovarajuća testiranja prijavljenih kandidata. 

Po svemu sudeći, ovo će biti najinteresantnija tačka dnevnog reda predstojeće sednice a nove direktore dobiće Direkcija za izgradnju, Gradska toplana, “Komunalac” i “Vodovod i kanalizacija”. Među kandidatima za direktore toplane, vodovoda i komunalca su i dosadašnji čelnici ovih preduzeća dok je najinteresantnija svakako kandidatura aktuelnog zamenika predsednika opštine Pirot Branislava Kostića za mesto direktora Direkcije za izgradnju. Kako Pirotske vesti saznaju, on je i najbolje ocenjen na testovima koje su polagali kandidati pred Komisijom koja je formirana kako bi napravila uži izbor za direktorska mesta.

odbornici so pirot na sednici

Osim ove tačke na narednoj sednici odbornici će se izjašnjavati i o nabavci specijalizovanog aparata za merenje buke zbog sve većeg broj žalbi stanara centra grada na buku iz kafića. Odlučivaće se i o komasaciji poljoprivrednog zemljišta u šta će nemačka vladina organizacija GIZ uložili pola miliona evra i o mnogim drugim pitanjima.

tekst i fotografija-ilustracija Aleksandar Ćirić

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1