Mali Jerusalim slavi Veliku Gospojinu, veliki broj vernika na liturgiji u pirotskim hramovima

Podelite

Veliki broj vernika jutros je prisustvovao liturgiji koju je služio vladika niški Arsenije u Tijabarskoj crkvi u Pirotu. Pogledajte atmosferu sa liturgije. Nakon liturgije formirane su litije koje su krenule ka zgradi Gradske uprave u Pirotu gde je sečen slavski kolač.

vladika niški Arsenije Gačić

foto/video Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1