Kompletna mehanizacija Komunalca na terenu, čiste i zaposleni u RJ Parking servis

Podelite

Zaposleni u Komunalcu od sinoć od 18 sati su neprekidno na terenu. Kako je Pirotskim vestima kazao direktor ovog preduzeća Boban Tolić deset ekipa je poslato na putevima ka selima, gde snežni pokrivač dostiže i po pola metra, a na čišćenju snega u gradu radi se neprekidno – praktično danonoćno. Problem predstavlja intenziteta padavina jer sve što se očisti zbog jakog snega bude zatrpano u roku od pola sata, ali sve ekipe Komunalca će biti na terenu i angažovati se maksimalno da putevi budu što je u moguće boljem stanju. 

Kako je Pirotskim vestima kazao Dragan Minčić, zadužen za čišćenje puteva u gradu svi resursi su angažovani, bačeno je i osam tona soli.

-Čistimo najpre puteve prvog prioriteta koji su najprometniji pa zatim drugog. Velike probleme imamo zbog loše parkiranih automobila u manjim ulicama gde naša vozila teško prolaze. Na čišćenju centralnog gradskog trga angažovano je novo vozilo zahvaljujući kome ovaj posao možemo da radimo mnogo efikasnije, a angažovani su naravno i svi ljudski resursi-kaže Minčić.

Na čišćenju puteva, posebno onih ulica sa parkinzima, angažovani su i kontrolori Parking servisa koji su jutros od pola sedam krenuli sa čišćenje i taj posao nastaviće i druga smena, kaže Igor Pavlović iz RJ Parking servis

Podelite

1 Komentar

  1. Sasa

    11.01.2019. at 11:54

    Nije Pirot samo Pazar dajte malo i tijabaru i naselje djeram ocistite malo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1