Lokalna samouprava

Jedna od najprometnijih ulica u gradu dobija potpuno novi izgled

Ulica Save Kovačevića, u samom centru grada, nakon nove rasvete koju je dobila pre dve godine, ovih dana biće kompletno preuređena i renovirana pa će u potpunosti promeniti svoj izgled. 

U toku je asfaltiranje trotoarskih površina, a nakon završetka tenderskih procedura, biće izabran i izvođač koji treba da celu ulicu presvuče novim slojem asfalta. 

Takođe, u planu je i postavljanje novog drvoreda, što će ekipe JP “Komunalac” uraditi po završetku radova na asfaltiranju.

 

Zbog početka intenzivnih radova na renoviranju ove ulice, iz Gradske uprave apeluju na meštane ovog dela grada da prilikom parkiranja vode računa da se omogući nesmetano kretanje pešaka.

Slične vesti

2 Comments

  1. Jos kada bi svi ti silni pesaci koristli taj deo koji je njima namenjen a ne saobracajnicu bilo bi super, ali kao sto sam milion puta rekao do sada saobracajna nekultura je na nezavidnom nivou pa dok neko ne udari pesake i biciklite po novcaniku nece se nista promeniti

    1. Ja bih rado da koristim sve trotoare u gradu, ali to je nemoguće zbog parkiranih automobila.Pogledajte ulice Vuka Karadžića, Vuka Pantelica i mnoge druge. Trotoari služe kao parking prostor.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de