Grad preduzeo preventivne i operativne mere obrane od poplava

Podelite

Danas su na sednici Okružnog štaba za vanredne situacije doneti  operativni planovi za odbranu od poplava vode Drugog reda koji su u nadležnosti lokalnih samouprava i gradova. U vezi sa tim su i planirana materijalna sredstva iz budžeta grada i opština. Svi subjekti koji učestvuju u sprovođenju mera u odbrani od poplava su spremni po pitanju ljudstva i materijalnih sredstava.

Grad i opštine na području Pirotskog okruga su preduzele preventivne i operativne mere odbrane od poplava.
Okružni Štab za VS je dao preporuku Gradskom i Opštinskim štabovima za VS da prate stanje na svojim teritorijama i po potrebi održe sednice štabova.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1