“E Miroljo” postao član Ugovorne okružne privredne komore Pirot

Podelite

Danas su nakon sednice Upravnog odbora Ugovorne okružne privredne komore Pirot svečano otvorene i nove prostorije UOPK Pirot na Veznom traktu. Ove prostorije, moderno opremljene sa konferencijskom salom i drugim pratećim prostorijama postaće dom za sve pirotske preduzetnike i kompanije, članove UOPK, naglasio je predsednik UOPK Pirot dr Dragan Kostić. On je dodao da UOPK na neki način nastavlja misiju brojnih esnafskih udruženja koja su u Pirotu postojala i bila veoma jaka i aktivna tokom 19. i početkom 20. veka, pa je tim povodom priređena, u saradnji sa Muzejom Ponišavlja, i izložba eksponata – fotografija pirotskih esnafa iz fundusa Muzeja. Kostić je naglasio da je za samo godinu dana postojanja UOPK Pirot, gotovo svi važni privredni činioci u gradu postali aktivni članovi UOPK. Poslednja velika kompanija koja je postala deo sistema UOPK Pirot je tekstilni gigant “E Miroljo”, koji od skora ima veliki pogon u Pirotu u nekadašnjem Prvom maju. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1