Dva miliona evra za uređenje ulica i trotoara u gradu

Podelite

 Javno preduzeće za planiranje i izgradnju grada ove građevinske sezone u asfaltiranje ulica i trotoara investiraće preko dva miliona evra. Trenutno se radi na rekonstrukciji Nosilaca albanske spomenice, gde će biti rešeni decenijski problemi žitelja ove ulice. Radiće se totalna rekonstrukcija ulice, nov asfalt, slivnici koji sada ne funkcionišu kako treba i biće postavljeni novi ivičnjaci. Vrednost radova samo u ovoj ulici je 5.6 miliona dinara sa PDV-om. Nastavljaju se i radovi u Partizanskoj ulici, zatim asfaltiraće se tri sokaka u naselju Gnjilan, a biće sanirana i pasarela kod naselja Gnjilan. 

-Počelo se sa asfaltiranjem sokaka u Krupcu, zatim nastavilo rekonstrukcijom trotoara u Takovskoj ulici, kompletnim uređenjem ulice Svetozara Markovića, urađena je deonica Belski krst – Belski most. Kada je reč o uređenju trotoara radilo se u ulici Srpskih vladara, a najveća investicija je probijanje ulice Ćirila i Metodija, a pri kraju su radovi na ulici Vojvode Mišića koja će voditi do budućeg Lidla koji će se graditi na ovoj lokaciji-kazao je direktor ovog preduzeća Slaviša Svilarov.

 

Podelite

1 Komentar

  1. Ivana Kamenović

    19.07.2018. at 17:57

    Zašto se ne pogleda ulica 8.mart koja nije asfaltirana a koja se najviše koristi dnevno prodju preko 1000 auta svake godine se obećava da će biti asfaltirana i tako već duži niz godina nas u ovoj ulici muči prašina kad god prodje auto i posle svake kiše nama trebaju čizme da bi izašli na ulicu

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1