Lokalna samouprava

Bratislav Ćirić: Trudiću se da nastavim pozitivan trend u poslovanju Gradske toplane

Danas su odbornici Gradske skupštine za novog direktora Gradske toplane imenovali Bratislava Ćirića, dosadašenjeg pomoćnika gradonačelnika koji je između ostalog bio resorno zadužen za infrastrukturu i rad javnih preduzeća. 

Ćirić se zahvalio na poverenju koje su mu ukazali odbornici i dodao da će se u radu truditi da nastavi pozitivan trend u poslovanju ovog preduzeća. 

-Želim da se zahvalim svima koji su podržali predlog komisije i Gradskog veća. Zahvalio bih se i gradonačelniku, zameniku gradonačelnika, kabinetu gradonačelnika svim ljudima iz Gradske uprave sa kojima sam imao izvanrednu saradnju. Drago mi je što sam bio deo tima koji je mnogo toga dobrog učinio za naš grad. Sa dosadašnjom direktorkom Slađanom Mančić sam imao izuzetnu saradnju. Ona je dosta toga dobrog pokrenula u tom preduzeću a ja ću se truditi da sve što je dobro pokrenuto da nastavim, da se modernizuje preduzeće, uvedu novi energenti ekološki čistiji-kazao je novi direktor Ćirić.

Njemu je čestitala i dosadašnja direktorka Slađana Mančić.

-Sigurna sam da će on svojim radom i dobrim odlukama nastaviti da unapređuje rad toplane i da će podići na viši nivo kvalitet usluga grejanja prema našim korisnicima-kazala je direktorka Mančić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de