Коридори Србије позивају на јавне консултације

Podelite

Сагласно Еколошкоj и Социјалноj политици ЕБРД

„Коридори Србије“ д.о.о позивају на

ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

 

 јавност, органе и организације заинтересоване за

 

ПЛАН УПРАВЉАЊА ЗАШТИТОМ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ И СОЦИЈАЛНИМ ПИТАЊИМА

за

ИЗГРАДЊУ ТРОКРАКЕ РАСКРСНИЦЕ СА ДЕНИВЕЛИСАНОМ САОБРАЋАЈНИЦОМ КОЈА СЕ ПРЕКО НАДВОЖЊАКА УКРШТА СА АУТОПУТЕМ Е-80 НА km 66+438.842, КАКО БИ СЕ ОМОГУЋИЛА ВЕЗА ДРЖАВНИХ ПУТЕВА IIа реда бр.259 (km 52+030) И IIа реда бр.221 (km 55+660), L=362 m

 

Увид у предметниПлан управљања заштитом животне средине и социјалним питањима може се извршити:

  • у просторијама предузећа „Коридори Србије“ д.о.о., Краља Петра 21, Београд, други спрат, сваког радног дана од 11 до 13 часова у року од 10дана од дана објављивања овог обавештења.
  • у просторијама Градске управе града Пирота, у року од 14 дана од дана објављивања овог обавештења.
  • на интернет страници предузећа „Коридори Србије“ д.о.о.:http://koridorisrbije.rs

Примедбе и мишљења на План управљања заштитом животне средине и социјалним питањима се подносе у писаном облику и достављају на адресу „Коридори Србије“ д.о.о., Краља Петра 21, Београд. Примедбе се могу доставити и електронском поштом на адресу[email protected]

Дана 19.фебруара 2019. са почетком у 12 часова у Свечаној сали, у приземљу Градске управе Пирот биће одржане јавне консултације и презентација предметног плана у просторијама Градске управе у Пироту, Ул. српских владара бр.82.

За додатне информације обратити се на следећу адресу:

„Коридори Србије“ д.о.о.
Краља Петра 21,

11000 Београд, Република Србија,

тел./факс +381 11 / 33 44 174
e-mail: [email protected]

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1