Lokalna samouprava

LIDL u Pirotu: 1600 artikala, 350 proizvoda domaćih dobavljača, mnogo sniženja i akcija

Prva Lidl prodavnica u Pirotu otvorena je jutros u 8 časova, na adresi Vojvode Mišića 31. Na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl Srbija i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić presekli su vrpcu i zvanično obeležili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu. Osim u Pirotu, Lidl od danas širi svoju prodajnu mrežu otvaranjem prodavnica u Loznici i Kragujevcu, pa je ukupan broj prodavnica u Srbiji sada 33.

U atmosferi slavlja u Lidl prodavnici u Pirotu dostupan je veliki broj proizvoda po neverovatnim rođendanskim cenama. Snižene su svakodnevne prehrambene namirnice poput, dugotrajnog mleka, domaće kafe, jogurta i različitih vrsta sireva, ali i voće i povrće. Jogurt od 1 kg je na sniženju čak većem od 30 odsto, i može se naći po ceni od 54,99 dinara, 200 g domaće kafe po ceni od 119,99 dinara, 1 litar dugotrajnog mleka je 59,99 dinara, dok 1 kg cvekle košta samo 29,99 dinara. Od neprehrambenih proizvoda, potrošači će ove jeseni moći da odaberu odevne komade iz kolekcije za aktuelno godišnje doba, a osim odeće u ponudi su i mali kućni aparati sniženi čak 30 posto.

Na policama novootvorene prodavnice u Pirotu je 1.600 pažljivo odabranih proizvoda, a osim Lidl brendova proverenog kvaliteta, ovaj diskontni lanac nudi i 350 proizvoda domaćih dobavljača. Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novu prodavnicu u Pirotu, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Svečano otvaranje uveličao je nastup dečijeg hora Doma kulture Pirot koji je dočekao prve posetioce. Kao i prilikom svakog otvaranja, Lidl nastavlja s praksom dobrog raspoloženja, pa su svi Piroćanci, koji su ovog jutra prisustvovali otvaranju, mogli da kupuju proizvode po akcijskim, a ovoga puta i rođendanskim cenama, jer je 11. oktobra godišnjica Lidlovog poslovanja u Srbiji.

Rođendanska nedelja je odličan povod da nastavimo sa otvaranjem novih prodavnica, sa ciljem da odabrani proizvodi sa najboljim odnosom cene i kvaliteta budu što dostupniji našim potrošačima. Zahvaljujemo se građanima Pirota na toploj dobrodošlici, a nadamo se da ćemo kao i u drugim gradovima brzo pridobiti njihovo poverenje“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić poželeo je dobrodošlicu kompaniji Lidl istakavši da je otvaranje Lidl prodavnice u Pirotu od velikog značaja. „Lidl će građanima Pirota pružiti bolju snabdevenost i uslugu na visokom nivou. Osim toga, verujemo da će Lidl biti dobar kao poslodavac u pogledu uslova rada i napretka u karijeri. Raduje nas i to što sa Lidlom u Pirot stiže kvalitetna ponuda proizvoda u maloprodaji, kao i jača konkurencija na tržištu“, istakao je Vasić.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 33 prodavnice u 24 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker