Sport

Lider prvenstva,Tanasko Rajić, nastavlja seriju pobeda i odličnih igara

Juče je odigrano 21. kolo Zone “Istok” u fudbalu. Tanasko Rajić je ubedljivo savladao Bor na svom terenu sa 4:0 i zadržao prvo mesto na tabeli. Jedinstvo je poraženo u Kobišnici od Sloge sa 4:2, dok je Zvezda iz Blata kao domaćin, utakmica je odigrana na terenu Rajka Mitića u Beloj Palanci, poražena od Dunava iz Prahova sa 9:0.

Tanasko Rajić nastavlja seriju pobeda i odličnih igara. Mada su “Tobdžije” sa mnogo respekta dočekali Borane od samog početka videlo se da iznenađenju mesta nema. Sigurnom i čvrstom igrom pirotski tim je dominirao tokom cele utakmice. Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, s obzirom da je “Tanasko” imao još nekoliko vrlo izglednih prilika za gol.

Golove za pirotski tim postigli su Pejčić, Ignjatović, Manić i Mančić. Tanasko Rajić je prvi na tabeli sa 54 boda, dok je Dunav iz Prahova na drugom mestu sa bodom zaostatka.

U narednom kolu Tanasko Rajić će se sastati u Dimitrovgradu sa Balkanskim, Jedinstvo dočekuje Đerdap iz Kladova, a Zvezda iz Blata gostuje u Beloj Palanci gde će se sastati sa ekipom Rajko Mitić.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker