Sport

Legende Radničkog na okupu, igrali protiv Sloge iz Petrovca

Legende pirotskog Radničkog Dragan Stanković, Zoran Stojanović, Saša Sokolov, Danđi, Nenad Jončić i mnogi drugi nekadašnji legendarni prvotimci Belih danas su se okupili u Pirotu kako bi na stadionu kraj Nišave odigrali revijalnu utakmicu protiv ekipe Sloge iz Petrovca.

Kako je Pirotskim vestima kazao Dragan Stanković, koji je i danas aktivan u svom omiljenom klubu kao sportski direktor,  meč je završen – 2:0 za Bele, ali je rezultat bio u drugom planu.

-Po lepom vremenu na gradskom stadionu dočekali smo ekipu veterana Sloge iz Petrovca sa kojom imamo dugogodišnju saradnju i druženje.Legende Radničkog i Sloge su odigrali veoma borbenu i kvalitetnu utakmicu. Želeo bih da se zahvalim gostima na dobroj i fer igri- kazao je Stanković Pirotskim vestima.

Boje veterana Radničkog “branili” su Jončić Nenad,Ilić Igor, Boban Ignjatović, Saša Sokolov, Saša Mitov, Marjan Nikolić, Dragan Stanković, Saša Tošić, Dejan Cvetković, Dragan Arandjelović i Zoran Stojanović a igrali su jos i Dragiša Zlatanov, Dejan Panajotović, Boban Andonović i Nenad Pavlović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker