Lokalna samouprava

Laureatima ovogodišnjih svetosavskih nagrada zlatnici, srebrnjaci, diplome

Ovogodišnjim dobitnicima nagrada “Sveti Sava” koje dodeljuje Grad Pirot tradicionalno svake godine o Savindanu, danas su uručena priznanja. Na Komisiji koja je proteklih meseci vredno radila na pristiglim predlozima za ovogodišnje laurete nije bio nimalo lak zadatak ali je nakon nekoliko zasedanja, doneta odluka da priznanja sa zlatnikom dobiju vaspitačica PU “Čika Jova Zmaj” Vesna Tošić, Mima Colić. učiteljica u OŠ “8. septembar”, Marija Madić-Ilić – nastavnik srpskog jezika u istoj školi, Jasmina Jovanović, nastavnik stručnih predmeta Tehničke škole i Zoran Madić, profesor fizičkog vaspitanja u Gimnaziji. 

Priznanja sa srebrnjacima dobili su Gordana Đorđević, vaspitačica PU “Čika Jova Zmaj”, Jasmina Stanković, učiteljica OŠ “Vuk Karadžić”, Marina Veličković, profesor srpskog u istoj školi, Nina Jovanović, profesor fizike u Gimnaziji i defektolog u ŠOSO “Mladost” Bojana Mančić.

Dodeljene su i diplome, i to Timu “Eko vrtića” Neven, Milici Andonović u ime Stručnog veća za strane jezike OŠ “Vuk Karadžić”, Timu za integraciju i podršku migrantima u OŠ “Dušan Radović”, Stručnom veću nastavnika razredne nastave  u OŠ “8. septembar”, Stručnoj službi psihologa i pedagoga Gimnazije, Aktivu za strane jezike Gimnazije, Timu za pisanje projekata ŠOSO “Mladost”, Aktivu fizičara Gimnazije, Timu za praćenje projekata  i saradnju sa lokalnom zajednicom OŠ “Sveti Sava” i Stručnom aktivu profesora fizičkog vaspitanja Ekonomske škole.

U videu koji sledi pogledajte šta kažu neki od laureata ovogodišnjih Svetosavskih priznanja.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker