“Zdravica za Vuka Karadžića”, mališani pripremali hranu iz Vukovog doba

Podelite

U selu Krupac održana je pripredba pod nazivom ,,Zdravica za Vuka Karadžića”. Tradicionalno, učesnici priredbe su učenici OŠ ,,Sveti Sava” u Krupcu i deca predškolske grupe PU ,,Čika Jova Zmaj”, koji aktivno učestvuju u svim dešavanjima sa učenicima ove škole.

Nastavnica matematike, Sonja Grozdanović, naglasila je da OŠ ,,Sveti Sava” ima izuzetnu saradnju sa svim instutucijama u selu i da zahvaljujući zajedničkom radu svih ljudi imaju priliku da svake godine organizuju priredbu u čast Vuku Karadžiću. Nakon priredbe prisutni su probali hranu iz Vukovog doba koja ih je bar na trenutak vratila u period koji je obelezio Vukov život.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1