Predstavljanje monografije o vokalnoj grupi “Piroćanke i Piroćanci”

Podelite

U subotu, 08. septembra 2018. godine u dvorištu Muzeja Ponišavlja sa početkom u 19:30 sati održaće se promocija monografije „U DRUŠTVU NAJBOLjIH“ – vokalna grupe „Piroćanke“, orkestar i solisti uz video koncert.  Ovaj vokalni sastav je osnovan na inicijativu Vasilija Petrovića, čoveka koji je ceo svoj radni vek umetničkog rukovodioca u Domu kulture posvetio očuvanju folklora i muzičke tradicije pirotskog kraja. 

muzej koncert promocija

U slučaju lošeg vremena promocija će se održati u dvorani Doma kulture Pirot.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1