Otvorena serija novogodišnjih koncerata svih sekcija Doma kulture

Podelite

Večerasnjim koncertom polaznika škole gitare, horića, Kluba ritmičke gimnastike “Sirene”, Plesnog kluba “Quick 010” i plesne sekcije Doma kulture otvorena je serija od tri novogodišnja koncerta na kojima će se predstaviti polaznici svih sekcija Doma kulture u Pirotu. 

U  subotu 22. decembar 2018. god. u dvorani Doma vojske Pirot sa početkom od 19:00 sati održaće se koncert Folklornog Ansambla i Hora Doma kulture Pirot..
U nedelju, 23. decembra u dvorani Doma kulture Pirot sa početkom od 19:00 sati održaće se koncert Plesne sekcije Doma kulture Pirot.

Cena ulaznice za sve koncerte iznosi 250 dinara.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1